terça-feira, 8 de outubro de 2013

Η Ελλάδα στον 21ο Αιώνα!


Στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει η υλοποίηση μεγαλόπνοων αναπτυξιακών έργων για τον εκσυγχρονισμό της χώρας στο κατώφλι του 21ου αιώνα.




Η πρόκληση που λέγεται "ΑΘΗΝΑ 2004", η πρώτη Ολυμπιάδα της νέας χιλιετίας, είναι το μεγάλο στοίχημα όλων των Ελλήνων. Κυβέρνηση και πολίτες έχουν ξεκινήσει έργα πνοής, ανάπτυξης και προοπτικής, έργα ζωτικής σημασίας και προτεραιότητας για την Ελλάδα.

Εκτός από τα έργα που σχετίζονται άμεσα με την Ολυμπιάδα, έχουν δρομολογηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα που θα δώσουν νέα όψη στη χώρα μας και σημαντική ανακούφιση στους κατοίκους της.

Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια παίζει και ο Όμιλος μας αξιοποιώντας στο έπακρο τις προσπάθειες που καταβάλλει την τελευταία πενταετία για την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Ελλάδα από την Αυστραλία και τη Ν. Α. Ασία, αφού λειτουργεί ήδη στην εν λόγω αγορά με τη συμπαράσταση της πολυπληθούς ομογένειας και κολοσσιαίων Ομίλων της Ωκεανίας, όπως η παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστική εταιρία, η κατασκευαστική εταιρία ταχύπλοων σκαφών αλουμινίου και πολλές άλλες.

Τα σημαντικότερα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στην Ελλάδα είναι:

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ (Ο.Σ.Ε)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΖΕΥΞΗ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Nenhum comentário:

Postar um comentário